Whisky Menu II

Voor de 2e keer serveren we jullie graag opnieuw een stijlvol whiskymenu op maat.

Yves en Bart zijn gestart vanuit de smaak van de whisky’s en hebben daarrond de gerechten ontwikkeld.
Het resultaat zijn 4 foodpairings die naadloos aansluiten bij elkaar en een perfect huwelijk vormen in de mond.

  • datum en uur: 29 maart 2020 om 12h00
  • locatie:  Grease and Goodness, Hundelgemsesteenweg 1134 te 9820 Merelbeke
  • Meerdere gangen steeds samen geserveerd met een bijpassende whisky.
  • Alternatief non-alcoholisch traject wordt ook voorzien
  • beperkt tot maximum 35 deelnemers
  • reservering en voorafbetaling vereist

Voor de 2e keer serveren we jullie graag opnieuw een stijlvol whiskymenu op maat.

Yves en Bart zijn gestart vanuit de smaak van de whisky’s en hebben daarrond de gerechten ontwikkeld.
Het resultaat zijn 4 foodpairings die naadloos aansluiten bij elkaar en een perfect huwelijk vormen in de mond.

Het menu:
Highland Park 10 jaar: puur of als ‘Limepark’-cocktail
enkele bites

Glenrothes 12 jaar
bisque-kabeljauw-Sint Jacobsvrucht-tomaat-garnaal

Highland Park 18 jaar Full Volume
Brasvar ribeye-asperge-amandel-koffie

Macallan 12 jaar Sherry Oak
Afrikaanse Satongochocolade-Pedro Xeminez sherry- karamel-hazelnoot

Koffie met zoetjes

whisky and food-formule: €69
BOB and food-formule:€49