[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="3.22"][et_pb_row column_structure="1_3,1_3,1_3" _builder_version="3.25" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="1_3" _builder_version="3.25" custom_padding="|||" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.3.2" z_index_tablet="500"]

Whisky Menu II

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_3" _builder_version="3.25" custom_padding="|||" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.3.2" z_index_tablet="500"]

Voor de 2e keer serveren we jullie graag opnieuw een stijlvol whiskymenu op maat.

Yves en Bart zijn gestart vanuit de smaak van de whisky's en hebben daarrond de gerechten ontwikkeld.
Het resultaat zijn 4 foodpairings die naadloos aansluiten bij elkaar en een perfect huwelijk vormen in de mond.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_3" _builder_version="3.25" custom_padding="|||" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.3.2" z_index_tablet="500"]

  • datum en uur: 29 maart 2020 om 12h00
  • locatie:  Grease and Goodness, Hundelgemsesteenweg 1134 te 9820 Merelbeke
  • Meerdere gangen steeds samen geserveerd met een bijpassende whisky.
  • Alternatief non-alcoholisch traject wordt ook voorzien
  • beperkt tot maximum 35 deelnemers
  • reservering en voorafbetaling vereist

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="3.25" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.25" custom_padding="|||" custom_padding__hover="|||"][et_pb_shop type="product_category" posts_number="2" include_categories="33" columns_number="2" orderby="price-desc" _builder_version="4.3.2" title_font="|600||on|||||" title_font_size="21" price_font_size="18"][/et_pb_shop][et_pb_text _builder_version="4.3.2" hover_enabled="0"]

Voor de 2e keer serveren we jullie graag opnieuw een stijlvol whiskymenu op maat.

Yves en Bart zijn gestart vanuit de smaak van de whisky’s en hebben daarrond de gerechten ontwikkeld.
Het resultaat zijn 4 foodpairings die naadloos aansluiten bij elkaar en een perfect huwelijk vormen in de mond.

Het menu:
Highland Park 10 jaar: puur of als ‘Limepark’-cocktail
enkele bites

Glenrothes 12 jaar
bisque-kabeljauw-Sint Jacobsvrucht-tomaat-garnaal

Highland Park 18 jaar Full Volume
Brasvar ribeye-asperge-amandel-koffie

Macallan 12 jaar Sherry Oak
Afrikaanse Satongochocolade-Pedro Xeminez sherry- karamel-hazelnoot

Koffie met zoetjes

whisky and food-formule: €69
BOB and food-formule:€49

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Contact

Hundelgemsesteenweg 1134
B-9820 Merelbeke
mail: info@greaseandgoodness.be
tel.: 09 330 65 49

Openingsuren (take-away)

Woensdag t.e.m. zondag: 17h30 -21h00.
Gesloten op maandag & dinsdag.
Wij aanvaarden Bancontact en contant.
© Wowart.